Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Фантастика и фэнтези » Альтернативная история » Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗

Тут можно читать бесплатно Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗. Жанр: Альтернативная история / Боевая фантастика / Героическая фантастика / Ироническая фантастика / Фантастика: прочее / Эпическая фантастика / Юмористическая фантастика. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Читать онлайн
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗 краткое содержание

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - Рыбаченко Олег Павлович (версия книг TXT, FB2) 📗 - описание и краткое содержание, автор Рыбаченко Олег Павлович, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Συνέβη ότι μετά τον θάνατό του τον Αύγουστο του 2023, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετακόμισε στο σώμα του Χίτλερ. Επιπλέον, είναι τόσο δροσερό που ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο ημερολόγιο την 1η Νοεμβρίου 1941. Και δεν μπορείς να το φτιάξεις. Τι να κάνετε αν τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσόρτσιλ δεν θέλουν να ακούσουν για ειρήνη; Τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίζει να τους τιμωρήσει όλους καλά!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ читать онлайн бесплатно

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ - читать книгу онлайн бесплатно, автор Рыбаченко Олег Павлович
Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед
Перейти на страницу:

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

  ΣΧΟΛΙΟ

  Συνέβη ότι μετά τον θάνατό του τον Αύγουστο του 2023, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετακόμισε στο σώμα του Χίτλερ. Επιπλέον, είναι τόσο δροσερό που ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο ημερολόγιο την 1η Νοεμβρίου 1941. Και δεν μπορείς να το φτιάξεις. Τι να κάνετε αν τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσόρτσιλ δεν θέλουν να ακούσουν για ειρήνη; Τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίζει να τους τιμωρήσει όλους καλά!

  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ.

  Ο παρατεταμένος πόλεμος με την Ουκρανία δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τον Ρώσο πρόεδρο. Λοιπόν, τι είναι η Ουκρανία για τη Ρωσία; Θεωρήθηκε ότι θα της έβρεχαν με καπέλα και θα έπαιρναν το Κίεβο για τρεις μέρες. Αλλά δεν πέτυχε. Είναι ο δεύτερος χρόνος του πολέμου. Και οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία είναι κυριολεκτικά στη μύτη. Και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προβλήματα με την υγεία του. Μπορεί να δει κανείς τις κατάρες εκατομμυρίων ανθρώπων που επηρεάζονται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό. Και πόσο αίμα έχει ήδη χύσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Ίσως μόνο ο Στάλιν ήταν πιο αιματηρός στην ιστορία της Ρωσίας. Οι Ουκρανοί διεξάγουν μια επιτυχημένη επίθεση και έχουν ανακαταλάβει τα περισσότερα από τα προσαρτημένα εδάφη από τον ρωσικό στρατό και διάφορους ιδιωτικούς σχηματισμούς. Επιπλέον, οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν και στη ρωσική βάση εκεί τον Μάιο του 2023. Και άνοιξαν ένα δεύτερο μέτωπο, προσθέτοντας πονοκέφαλο στον Πρόεδρο της Ρωσίας. Όπως αποδείχθηκε, οι Τατζίκοι έδειξαν χαμηλό ηθικό και ο στρατός τους εν μέρει τράπηκε σε φυγή και εν μέρει αιχμαλωτίστηκε. Και η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει μαζί τους. Έτσι η ρωσική στρατιωτική βάση περικυκλώθηκε από τους Ταλιμπάν, και ένας μεγάλος αριθμός στρατιωτών σκοτώθηκε, και κάποιοι αιχμαλωτίστηκαν.

  Και έπρεπε να απαντήσουν. Και πάλι κηρύξτε κινητοποίηση για να καλύψουν τα κενά ήδη στα νότια.

  Και όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε στις 5 Αυγούστου 2023, πολλοί Ρώσοι τον μισούσαν ήδη, για να μην αναφέρουμε τις δυτικές χώρες. Και ο Πρόεδρος της Ρωσίας πέθανε με αγωνία και χωρίς τιμή. Η συνοδεία του δεν λυπήθηκε καν ιδιαίτερα. Αλλά και πάλι αποφάσισαν να θάψουν θαυμάσια. Και δώσε τιμές.

  Αν και, φυσικά, πολλοί είπαν ότι αν ο Πούτιν είχε πεθάνει πριν από την επίθεση στην Ουκρανία, θα είχε μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους Ρώσους ηγεμόνες.

  Και έτσι ίσως είναι ακριβώς η περίπτωση που κάποιος μετανιώνει που ο Θεός δεν του έστειλε τον θάνατο νωρίτερα.

  Σε κάθε περίπτωση, τον Αύγουστο του 2023, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε και η τύχη του έπρεπε να κριθεί από το δικαστήριο.

  Και ουράνια κρίση! Όμως η ιδιότροπη θεά-δημιούργος Εμμανουήλ πήρε και έκλεψε την ψυχή του Βλαντιμίρ Πούτιν από την Κόλαση και τον πήγε στο σύμπαν της.

  Εκεί πήρε και ενστάλαξε τον Ρώσο δικτάτορα στο σώμα του Αδόλφου Χίτλερ. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών και των λαών.

  Και τη στιγμή που τα γερμανικά στρατεύματα βρίσκονται κοντά στη Μόσχα. Ναι, επινόησε μια τέτοια τιμωρία για τον Πρόεδρο Κάιν. Ή ίσως ακόμη και μια ανταμοιβή, επειδή κινείστε από το σώμα κάποιου που είναι σχεδόν είκοσι χρόνια νεότερος από εσάς εκείνη την εποχή, και πάνω στο ύψωμα της επιτυχίας και της δόξας.

  Και τώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει λάβει ένα νέο σώμα, νέες ευκαιρίες, σε έναν κόσμο σαν δύο σταγόνες νερού που θυμίζει τη Γη του εικοστού αιώνα. Και το πιο ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει. Η δύναμη ενός προέδρου-δολοφόνου σε όλο τον κόσμο ή μια επαίσχυντη αυτοκτονία; Ή μήπως και τα δύο, ή κάτι ενδιάμεσο!;

  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1

  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θυμόταν αόριστα τη σύντομη παραμονή του στην Κόλαση. Δεν έχει δικαστεί ακόμα. Η ψυχή βρισκόταν σε ένα πολύ μεγάλο, φωτεινό δωμάτιο. Και είσαι εντελώς αβαρής, και κρέμεσαι στον αέρα, όπως συμβαίνει συχνά σε ένα όνειρο, ειδικά στην παιδική ηλικία.

  Χωρίς βασανιστήρια, χωρίς πυρά της κόλασης. Αλλά αυτή ήταν μια πολύ σύντομη περίοδος ύπαρξης ως καθαρού πνεύματος, χωρίς σώμα. Και απλά φτερουγίζεις σαν σε όνειρο, και νιώθεις καλά και ανάλαφρα, και δεν θυμάσαι πολύ καλά τι υπάρχει τριγύρω.

  Και μετά μετά τη δίκη, θα ανατεθείς είτε στον Παράδεισο, είτε στην Κόλαση, είτε στο Καθαρτήριο για τους περισσότερους ανθρώπους.

  Αλλά τώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ένιωθε τον εαυτό του σε ένα νέο σώμα. Όχι νεανικό σώμα, αλλά ούτε και γέρικο.

  Και ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας ξέρει ήδη ότι είναι πλέον ο Χίτλερ κατά σάρκα.

  Χάρη σε μια χορτοφαγική διατροφή και την απουσία κακών συνηθειών, ο Führer, πενήντα ετών, είναι σε αρκετά αξιοπρεπή φόρμα. Ο ψυχισμός του δεν είναι ακόμα υπερφορτωμένος με μια σειρά από επαίσχυντες ήττες. Άρα νιώθετε αρκετά καλύτερα από ό,τι στη θέση του Προέδρου της Ρωσίας. Που δεν έζησε αρκετά για να γίνει εβδομήντα ενός ετών.

  Ωστόσο, οι κυβερνώντες της Ρωσίας που έζησαν μια τέτοια εποχή μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα.

  Σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ φαίνεται να είναι σε σώμα και πιο υγιής και πιο σφριγηλός και νεότερος, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να παραπονεθεί για τη μοίρα.

  Όλα δεν θα ήταν τίποτα, αλλά στο ημερολόγιο της 1ης Νοεμβρίου 1941. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον δυνατό να σταματήσει ο Φύρερ στη μοιραία γραμμή και να μην επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Και προφανώς πρέπει να δράσεις, αλλά πώς...

  Η συνοδεία και οι στρατηγοί ήθελαν, φυσικά, τη συνέχιση του συμποσίου και ότι ο Φύρερ τους έδινε τις σοφές οδηγίες του.

  Ωστόσο, τι να κάνετε όταν είστε ήδη μέχρι τα αυτιά σας σε σκατά. Και σε μια προηγούμενη ζωή και σε αυτή.

  Ο Βλαντιμίρ-Αδόλφος ανακοίνωσε ότι πρέπει να είναι μόνος και να σκεφτεί λίγο και να ξεκουραστεί. Παράλληλα ζήτησε καφέ με πορτοκαλί καφέ και επιχειρησιακό χάρτη, καθώς και το ευρωπαϊκό τμήμα της ΕΣΣΔ και της Αφρικής.

  Οι υποθέσεις των Γερμανών, γενικά, πήγαιναν αρκετά καλά. Πέτυχε αν και η επίθεση τον Οκτώβριο κατέστρεψε ολοσχερώς έξι σοβιετικούς στρατούς, και αρκετούς μερικώς. Πάνω από εξακόσιες τριάντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί του εχθρού αιχμαλωτίστηκαν.

  Και προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ, τα στρατεύματα της Βέρμαχτ κινούνται προς το Tikhvin. Και στο νότο έχουν ήδη καταλάβει το Χάρκοβο και μέρος του Ντονμπάς. Στην Κριμαία, πλησίασαν τη Σεβαστούπολη και εισέβαλαν στο Κερτς. Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακόμα η κορυφή της επιτυχίας. Οι Γερμανοί πρέπει ακόμη να πάρουν το Tikhvin, το Kerch, μερικές πόλεις στο Donbass και το Rostov-on-Don φτάνοντας στο μέγιστο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Και στη συνέχεια προσεγγίστε ακόμη και τη Μόσχα κυριολεκτικά μέχρι μερικά χιλιόμετρα.

Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед
Перейти на страницу:

Рыбаченко Олег Павлович читать все книги автора по порядку

Рыбаченко Олег Павлович - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ отзывы

Отзывы читателей о книге Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, автор: Рыбаченко Олег Павлович. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*