Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Фантастика и фэнтези » Альтернативная история » Putin Ide K Hitlerovi - Рыбаченко Олег Павлович (читать хорошую книгу TXT, FB2) 📗

Putin Ide K Hitlerovi - Рыбаченко Олег Павлович (читать хорошую книгу TXT, FB2) 📗

Тут можно читать бесплатно Putin Ide K Hitlerovi - Рыбаченко Олег Павлович (читать хорошую книгу TXT, FB2) 📗. Жанр: Альтернативная история / Боевая фантастика / Героическая фантастика / Ироническая фантастика / Эпическая фантастика / Фантастика: прочее / Юмористическая фантастика. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Putin Ide K Hitlerovi - Рыбаченко Олег Павлович (читать хорошую книгу TXT, FB2) 📗 краткое содержание

Putin Ide K Hitlerovi - Рыбаченко Олег Павлович (читать хорошую книгу TXT, FB2) 📗 - описание и краткое содержание, автор Рыбаченко Олег Павлович, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Stalo sa, že po jeho smrti v auguste 2023 sa ruský prezident Vladimir Putin nasťahoval do tela Hitlera. Navyše je tak cool, že Veľká vlastenecká vojna je v kalendári 1. novembra 1941 v plnom prúde. A nemôžete to opraviť. Čo robiť, ak Stalin ani Churchill nechcú počuť o mieri? Potom sa ich Vladimír Putin rozhodne dobre potrestať!

Putin Ide K Hitlerovi читать онлайн бесплатно

Putin Ide K Hitlerovi - читать книгу онлайн бесплатно, автор Рыбаченко Олег Павлович
Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

  PUTIN IDE K HITLEROVI

  ANOTÁCIA

  Stalo sa, že po jeho smrti v auguste 2023 sa ruský prezident Vladimir Putin nasťahoval do tela Hitlera. Navyše je tak cool, že Veľká vlastenecká vojna je v kalendári 1. novembra 1941 v plnom prúde. A nemôžete to opraviť. Čo robiť, ak Stalin ani Churchill nechcú počuť o mieri? Potom sa ich Vladimír Putin rozhodne dobre potrestať!

  . PROLÓG.

  Dlhotrvajúca vojna s Ukrajinou nebola pre ruského prezidenta veľmi zaujímavá. No a čo je Ukrajina pre Rusko? Myslelo sa, že ju zasypú klobúkmi a na tri dni si vezmú Kyjev. Ale nevyšlo to. Toto je druhý rok vojny. A prezidentské voľby v Rusku sú doslova na nose. A Vladimir Putin mal problémy so zdravím. Je vidieť, že kliatby zasiahli milióny ľudí takmer na celom svete. Ľudská krv nie je voda. A koľko krvi už prelial Vladimir Putin? Možno len Stalin bol v dejinách Ruska krvavejší. Ukrajinci vedú úspešnú ofenzívu a od ruskej armády a rôznych súkromných formácií získali späť väčšinu anektovaných území. Okrem toho Taliban zaútočil v máji 2023 na Tadžikistan a tamojšiu ruskú základňu. A otvorili druhý front a pridali prezidentovi Ruska bolesť hlavy. Ako sa ukázalo, Tadžici vykazovali nízku morálku a ich armáda čiastočne utiekla a čiastočne bola zajatá. A Rusko s nimi muselo bojovať. Takže ruská vojenská základňa bola obkľúčená Talibanom a veľké množstvo vojakov bolo zabitých a niektorí boli zajatí.

  A museli odpovedať. A opäť vyhlásiť mobilizáciu, aby sme vyplnili medzery už na juhu.

  A keď Vladimír Putin 5. augusta 2023 zomrel, mnohí Rusi ho už nenávideli, nehovoriac o západných krajinách. A prezident Ruska zomrel v agónii a bez cti. Jeho sprievod ani nijako zvlášť nezarmútil. Ale aj tak sa rozhodli veľkolepo pochovať. A dať vyznamenania.

  Aj keď, samozrejme, mnohí hovorili, že ak by Putin zomrel pred útokom na Ukrajinu, zapísal by sa do dejín ako jeden z najlepších ruských vládcov.

  A tak je to možno práve ten prípad, keď človek ľutuje, že mu Boh nezoslal smrť skôr.

  V každom prípade v auguste 2023 zomrel Vladimir Putin a o jeho osude mal rozhodnúť súd.

  A nebeský súd! Ale rozmarná bohyňa-demiurg Emmanuel vzal a ukradol dušu Vladimíra Putina z pekla a vzal ho do svojho vesmíru.

  Tam vzala a vštepila ruskému diktátorovi do tela Adolfa Hitlera. Najväčší zločinec všetkých čias a národov.

  A to v momente, keď sú nemecké jednotky blízko Moskvy. Áno, takýto trest pre prezidenta Caina vymyslela. Alebo možno aj odmenu, pretože sa sťahujete z tela niekoho, kto je v tom čase takmer o dvadsať rokov mladší ako vy a na samom hrebeni úspechu a slávy.

  A teraz Vladimir Putin dostal nové telo, nové príležitosti, vo svete ako dve kvapky vody pripomínajúce Zem dvadsiateho storočia. A najzaujímavejšie je, čo sa stane. Moc nájomného vraha-prezidenta nad svetom, alebo hanebná samovražda? Alebo možno oboje, alebo niečo medzi tým!?

  . KAPITOLA 1

  Vladimir Putin si matne spomínal na svoj krátky pobyt v Pekle. Zatiaľ nebol súdený. Duša bola v nejakej veľmi veľkej, svetlej miestnosti. A ste úplne bez tiaže a visíte vo vzduchu, ako to často býva vo sne, najmä v detstve.

  Žiadne mučenie, žiadny pekelný oheň. Ale toto bolo veľmi krátke obdobie existencie čistého ducha bez tela. A vy sa len trepete ako vo sne a cítite sa dobre a ľahko a nepamätáte si dobre, čo je okolo.

  A potom po súde budete pre väčšinu ľudí pridelení buď do raja, alebo do pekla, alebo do očistca.

  Teraz sa však Vladimir Putin cítil v novom tele. Nie mladé telo, ale ani staré.

  A bývalý prezident Ruska už vie, že je teraz Hitlerom v tele.

  Päťdesiatročný Führer je vďaka vegetariánskej strave a absencii zlozvykov v celkom slušnej forme. Jeho psychika ešte nie je preťažená sériou hanebných porážok. Cítite sa teda celkom znesiteľne lepšie ako na mieste prezidenta Ruska. Ktorý sa nedožil tak dlho, aby mal sedemdesiatjeden rokov.

  Ruskí vládcovia, ktorí sa dožili takejto doby, sa však dajú spočítať na prstoch.

  V každom prípade sa zdá, že Hitler je v tele a je zdravší a ráznejší a mladší, takže sa osudu niet čo sťažovať.

  Všetko by nebolo nič, ale v kalendári 1.11.1941. To znamená, že už nebude možné zastaviť Fuhrera na smrteľnej línii a nezaútočiť na ZSSR. A zjavne musíte konať, ale ako ...

  Sprievod a generáli samozrejme chceli, aby hostina pokračovala a že im Fuhrer dal svoje múdre pokyny.

  Čo však robiť, keď už ste v sračkách až po uši. Ako v minulom živote, tak aj v tomto.

  Vladimir-Adolf oznámil, že by mal byť sám a trochu premýšľať a odpočívať. Zároveň si vypýtal kávu s pomarančovou kávou a operačnú mapu, ako aj európsku časť ZSSR a Afriku.

  Záležitosti Nemcov vo všeobecnosti išli celkom dobre. Podarilo sa síce ofenzíve v októbri úplne zničiť šesť sovietskych armád a niekoľko čiastočne. Viac ako šesťstotridsaťtisíc vojakov a dôstojníkov nepriateľa bolo zajatých.

  A v Leningradskom smere sa jednotky Wehrmachtu pohybujú smerom k Tikhvinu. A na juhu už obsadili Charkov a časť Donbasu. Na Kryme sa priblížili k Sevastopolu a prepadli Kerč. No to ešte nie je vrchol úspechu. Nemci ešte musia zabrať Tichvin, Kerč, niektoré mestá na Donbase a Rostov na Done, aby dosiahli maximum do konca novembra. A potom sa dokonca priblížiť k Moskve doslova až na niekoľko kilometrov.

  A potom sa stane zázrak. A nevídané mrazy, z ktorých zamrzol aj nemecký benzín z uhlia, zlyhala technika a samotní nemeckí vojaci zamrzli zaživa.

  V novom tele začal Vladimír Putin v sebe cítiť spomienku na Hitlera. Na jednej strane je to dokonca dobré. Neprichytíte sa pri čudnom správaní a ignorancii. V skutočnosti čert vie, ako vyzerajú nemeckí generáli a ministri. Zdá sa, že Speer bol považovaný za najtalentovanejšieho z nich.

  Ale Hitlerova pamäť naznačovala, že Speer ešte nedostal funkciu ríšskeho ministra zbrojenia a munície. A možno - to bol jeden z hlavných dôvodov porážky nacistického Nemecka. Keby bol taký energický minister vymenovaný skôr, priebeh vojen by bol iný.

Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

Рыбаченко Олег Павлович читать все книги автора по порядку

Рыбаченко Олег Павлович - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Putin Ide K Hitlerovi отзывы

Отзывы читателей о книге Putin Ide K Hitlerovi, автор: Рыбаченко Олег Павлович. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*