Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Фантастика и фэнтези » Альтернативная история » Putyin Hitlerre Meg - Рыбаченко Олег Павлович (хороший книги онлайн бесплатно .txt, .fb2) 📗

Putyin Hitlerre Meg - Рыбаченко Олег Павлович (хороший книги онлайн бесплатно .txt, .fb2) 📗

Тут можно читать бесплатно Putyin Hitlerre Meg - Рыбаченко Олег Павлович (хороший книги онлайн бесплатно .txt, .fb2) 📗. Жанр: Альтернативная история / Боевая фантастика / Героическая фантастика / Ироническая фантастика / Фантастика: прочее / Эпическая фантастика / Юмористическая фантастика. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Putyin Hitlerre Meg - Рыбаченко Олег Павлович (хороший книги онлайн бесплатно .txt, .fb2) 📗 краткое содержание

Putyin Hitlerre Meg - Рыбаченко Олег Павлович (хороший книги онлайн бесплатно .txt, .fb2) 📗 - описание и краткое содержание, автор Рыбаченко Олег Павлович, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Történt, hogy 2023 augusztusában bekövetkezett halála után Vlagyimir Putyin orosz elnök beköltözött Hitler testébe. Ráadásul olyan menő, hogy 1941. november 1-jén javában zajlik a Nagy Honvédő Háború a naptárban. És nem tudod megjavítani. Mi a teendő, ha Sztálin és Churchill sem akar hallani a békéről? Aztán Vlagyimir Putyin úgy dönt, hogy jól megbünteti őket!

Putyin Hitlerre Meg читать онлайн бесплатно

Putyin Hitlerre Meg - читать книгу онлайн бесплатно, автор Рыбаченко Олег Павлович
Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед
Перейти на страницу:

  PUTYIN HITLERRE MEG

  MEGJEGYZÉS

  Történt, hogy 2023 augusztusában bekövetkezett halála után Vlagyimir Putyin orosz elnök beköltözött Hitler testébe. Ráadásul olyan menő, hogy 1941. november 1-jén javában zajlik a Nagy Honvédő Háború a naptárban. És nem tudod megjavítani. Mi a teendő, ha Sztálin és Churchill sem akar hallani a békéről? Aztán Vlagyimir Putyin úgy dönt, hogy jól megbünteti őket!

  . PROLÓGUS.

  Az Ukrajnával elhúzódó háború nem volt túl érdekes az orosz elnök számára. Nos, mi Ukrajna Oroszország számára? Úgy gondolták, leöntik kalappal, és három napra elviszik Kijevet. De nem sikerült. Ez a háború második éve. Az oroszországi elnökválasztás pedig szó szerint az orrban van. Vlagyimir Putyinnak pedig egészségügyi problémái voltak. Szinte a világ minden tájáról látható, hogy emberek millióinak átkai érintettek. Az emberi vér nem víz. És mennyi vért ontott már Vlagyimir Putyin? Talán csak Sztálin volt véresebb Oroszország történetében. Az ukránok sikeres offenzívát hajtanak végre, az elcsatolt területek nagy részét visszafoglalták az orosz hadseregtől és a különböző magánalakulatoktól. Ráadásul a tálibok 2023 májusában megtámadták Tádzsikisztánt és az ottani orosz támaszpontot. És megnyitották a második frontot, ami fejfájást okozott Oroszország elnökének. Mint kiderült, a tadzsikok alacsony morálról tettek tanúbizonyságot, hadseregük részben elmenekült, részben pedig elfogták. Oroszországnak pedig harcolnia kellett velük. Így az orosz katonai bázist körülvették a tálibok, és nagyszámú katonát megöltek, néhányat elfogtak.

  És válaszolniuk kellett. És ismét jelentse be a mozgósítást, hogy betömje a réseket már délen.

  És mire Vlagyimir Putyin 2023. augusztus 5-én meghalt, már sok orosz gyűlölte őt, a nyugati országokról nem is beszélve. Oroszország elnöke pedig kínok közepette, becsület nélkül halt meg. Környezete nem is lett különösebben szomorú. De mégis úgy döntöttek, hogy pompásan temetnek. És adj kitüntetést.

  Bár persze sokan mondták, hogy ha Putyin meghalt volna az Ukrajna elleni támadás előtt, akkor az egyik legjobb orosz uralkodóként vonult volna be a történelembe.

  És talán ez az a helyzet, amikor az ember megbánja, hogy Isten nem küldte korábban a halálba.

  Mindenesetre 2023 augusztusában Vlagyimir Putyin meghalt, sorsáról a bíróságnak kellett döntenie.

  És mennyei ítélet! De a szeszélyes Emmanuel istennő-demiurgosz elvette és ellopta Vlagyimir Putyin lelkét a pokolból, és magával vitte az univerzumába.

  Ott fogta, és beleoltotta az orosz diktátort Adolf Hitler testébe. Minden idők és népek legnagyobb bűnözője.

  És abban a pillanatban, amikor a német csapatok Moszkva közelében vannak. Igen, kitalált egy ilyen büntetést Cain elnöknek. Vagy talán jutalom is, mert egy akkoriban nálad csaknem húsz évvel fiatalabb ember testéből költözöl a siker és a dicsőség legmélyén.

  És most Vlagyimir Putyin új testet, új lehetőségeket kapott egy olyan világban, mint két csepp víz, amely a huszadik századi Földre emlékeztet. És a legérdekesebb az, hogy mi fog történni. Egy bérgyilkos-elnök hatalma a világ felett, vagy egy szégyenletes öngyilkosság? Vagy talán mindkettő, vagy valami a kettő között!?

  . 1. FEJEZET

  Vlagyimir Putyin homályosan emlékezett rövid pokolbeli tartózkodására. Még nem próbálták ki. A lélek valami nagyon nagy, világos szobában volt. És teljesen súlytalan vagy, és a levegőben lógsz, ahogy az álomban gyakran lenni szokott, különösen gyermekkorban.

  Nincs kínzás, nincs pokoltűz. De ez egy nagyon rövid időszak volt a tiszta lélek, test nélküli létezésnek. És csak úgy repkedsz, mint egy álomban, és jól érzed magad és könnyűnek érzed magad, és nem nagyon emlékszel arra, ami körülötted van.

  Aztán a tárgyalás után a legtöbb ember számára vagy a Paradicsomba, vagy a Pokolba, vagy a Purgatóriumba osztanak be.

  De most Vlagyimir Putyin új testben érezte magát. Nem fiatal test, de nem is öreg.

  Oroszország egykori elnöke pedig már tudja, hogy ő most testben Hitler.

  A vegetáriánus étrendnek és a rossz szokások hiányának köszönhetően az ötvenéves Führer meglehetősen tisztességes formában van. Pszichéje még nincs túlterhelve szégyenletes vereségek sorozatával. Szóval tűrhetően jobban érzi magát, mint Oroszország elnökének helyében. Aki nem élt eleget ahhoz, hogy hetvenegy éves legyen.

  Oroszország uralkodói azonban, akik ilyen korig éltek, ujjakon számolhatók.

  Mindenesetre úgy tűnik, hogy Hitler testben van, egészségesebb, életerősebb és fiatalabb, tehát nincs panasz a sorsra.

  Minden nem lenne semmi, de a naptár szerint 1941. november 1. Ez azt jelenti, hogy többé nem lehet megállítani a Führert a végzetes vonalon, és nem támadni a Szovjetuniót. És úgy tűnik, cselekednie kell, de hogyan...

  A kíséret és a tábornokok természetesen azt akarták, hogy folytatódjon a lakoma, és hogy a Führer bölcs utasításokat adjon nekik.

  Viszont mit tegyél, ha már fülig a szarban vagy. Mind az előző életben, mind a mostaniban.

  Vladimir-Adolf bejelentette, hogy egyedül kell lennie, gondolkodnia kell egy kicsit, és pihennie kell. Ugyanakkor kért kávét narancskávéval és hadműveleti térképet, valamint a Szovjetunió európai részét és Afrikát.

  A németek ügyei általában egész jól mentek. Sikerült, bár az októberi offenzíva hat szovjet hadsereget teljesen megsemmisített, és néhányat részben. Az ellenség több mint hatszázharmincezer katonája és tisztje esett fogságba.

  Leningrád irányában pedig a Wehrmacht csapatai Tikhvin felé haladnak. Délen pedig már elfoglalták Harkovot és a Donbász egy részét. A Krím-félszigeten megközelítették Szevasztopolt, és megrohamozták Kercsit. Nos, ez még nem a siker csúcsa. A németeknek még be kell venniük Tikhvint, Kercset, néhány Donbász várost és a Don-i Rosztovot, november végére elérve a maximumot. Aztán szó szerint közelítsd meg Moszkvát néhány kilométerre.

  És akkor megtörténik a csoda. És példátlan fagyok, amelyektől még a szénből származó német benzin is megfagyott, és a berendezések meghibásodtak, és maguk a német katonák is élve fagytak meg.

Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед
Перейти на страницу:

Рыбаченко Олег Павлович читать все книги автора по порядку

Рыбаченко Олег Павлович - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Putyin Hitlerre Meg отзывы

Отзывы читателей о книге Putyin Hitlerre Meg, автор: Рыбаченко Олег Павлович. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*