Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Разное » Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗

Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗

Тут можно читать бесплатно Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗. Жанр: Разное. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Название:
Важко бути іншим або історія мого життя (СИ)
Дата добавления:
17 март 2020
Количество просмотров:
261
Читать онлайн
Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗 краткое содержание

Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - Гаврилюк Мар'яна (книги бесплатно без регистрации TXT) 📗 - описание и краткое содержание, автор Гаврилюк Мар'яна, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Ця історія розповідає про життя підлітків. Головна героїня сімнадцятирічна Мері Кольт, події розгортаються саме навколо її життя, і розповідаються від її імені. Підлітковий вік найскладніший, особливо якщо ти зовсім не популярна в школі, і не схожа на інших. Одне рішення кардинально змінить її життя, вона здійснить свою мрію, знайде нових друзів, які практично замінять їй родину, знайде те чого так прагнула.

Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) читать онлайн бесплатно

Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) - читать книгу онлайн бесплатно, автор Гаврилюк Мар'яна
Назад 1 2 3 4 5 ... 23 Вперед
Перейти на страницу:

Розділ 1

Вірждинія прекрасне місце там завжди тепло і гарно, могутній океан омиває її береги, а прекрасна природа вирує навкруги. Я обожнюю природу, тому мені пощастило народитися тут, в штаті Вірджинія, а саме в найбільшому місті Вірджинія-Біч. Прекрасна природа, парки, а головне пляж де ти можеш проводити свій вільний час, і насолождуватися життям.

«Біп-Біп»

– Ммм…. ох, знову до школи – Да і знову ранок, ех як же набридла ця школа, добре що сьогодні хочаб п`ятниця. Ледь розплющив очі я чую мамин голос.

– Мері! Прокидайся спляча красуне і йди снідати.

– Вже мам…

– Давай швидше бо запізнишся на автобус. А я на роботу, заїду за тобою після школи добре.

– Не потрібно мам ми з друзями вирішили сьогодні після школи трішки погуляти – говорю я ще сонним голосом.

– Аааа… ну тоді гаразд, тільки не довго щоб о десятій була дома. – застережливо говорить мама.

Прокинувшись я пішла снідати, мами вже не було. Після смерті батька вона погрузилася з головою в роботу. З одного боку це добре, тому що вона не докучає мені, і не так прискіпливо слідкує за тим що я роблю, а взагалі вона і так до мене не прискіплива, ми з нею дуже близькі вона мене розуміє і підтримує, так мені пощастило мати таку маму. А з іншого боку це погано вона майже нікуди не виходить з дому, робота перш за все... і бла бла бла.

Поснідавши я приняла душ і швиденько побігла до зупинки, мало не пропустила свій автобус.

О! до речі я не представилась, мене звуть Мері Кольт, я неформальний підліток з купою проблем, яка любить природу, серіали і рок, так саме рок, це музика вільного жанру яка виражає почуття, переживання, ненависть, сум і т.д тому я її люблю, можна знайти різні пісні під різний настрій. Це моя історія, божевільного підлітка рокера з купкою недосяжних мрій.

Сівши в автобус я привіталася зі своїми друзями, в мене їх і не так багато всього-навсього три: Джек, Анна і Єва. Але найкращою подругою і найвірнішою все ж таки є моя сестра Кетрін, шкода що зараз її немає вдома вона відпочиває із своїм хлопцем у Римі, і схоже в них все серйозно ну і нехай я за них рада.

Мої думки перебив голос Єви.

– Ура! Нарешті п’ятниця попереду вихідні. І так друзі наш план ще в силі? – радісним голосом промовила Єва до нашої компанії.

– Так! – Всі гуртом відповіли на її запитання.

А наш план полягав у тому щоб дістати квитки на концерт Green Day. Так, вперше в нашому місті відбувається грандіозний концерт, грандіозної групи. Хоч концерт мав відбутися аж через два тижні, а квитків була вже обмежена кількість і каси напевно були переповнені людьми і дістати квитки було майже неможливо. Я дізналася про концерт лишень два дні тому, і у всьому я звинувачую школу, через висняні контрольні і екзамени які вже були на носі, я готувалася, тому і не мала часу на розваги та інтернет ось результат. Зараза, чому я все пропускаю, а тому що я лох по життю ось чому. А тепер сиди і думай як дістати ці квитки.

І знову мої думки перервали, на цей раз телефонний дзвінок, дзвонив телефон Джека. Він кваплячись взяв телефон з посмішкою на обличчі.

– Ага, добре дякую бро я тебе люблю…так-так я в боргах перед тобою – закінчивши розмову Джек з іще широкою усмішкою закричав – УРААААА!!!! Ми їдемо на Green Day, квитки можна вважати що вже в нас в руках.

– ЩО!!!, – здивовано закричали всі разом, і всі в автобусі поглянули на нас як на дебілів.

– Як?!, – запитала його я.

– Алекс, він дістав квитки.

– Так! – із захватом у голосі вигукнула Єва.

– Я так і знала! – не здивовано промовила Анна.

Справа в тому, що Алексу подобається Анна і він здатний на все заради цієї дівчини, і ще плюс в нього батько нічогенько так заробляє, та як нічогенько та від довбаний мажор, відкрив власну компанію і гроші в цій родині не проблема, тому дістати квитки на концерт це - як раз плюнути, але ось в чому проблема в Анни вже є хлопець. Хлопець Анни не навчається в школі тому вони не часто бачаться, і саме тому Алекс різними способами намагається залицятися до неї. Ось такий-то любовний трикутник.

– Це ж чудово! – відповіла Єва.

– Чудово? Та це ж прекрасно нарешті я побачу Біллі, Майка і Тре юху! – голосно і радісно промовила я – а коли квитки можна буде забрати?

– Ну, хоч сьогодні щойно приїдем в школу – відповів Джек.

– ДА! УРА, я тебе люблю чувак і Алекса теж люблю, – відповіла я.

– Ха-ха, – скромно відповів Джек.

– О це так поворот – з насмішкою промовила Анна – в нас з’явилася нова пара?

– Ха-ха, – незадоволено всміхнулися ми з Джеком.

– Ну що? Пожартувати не можна?

– НІ! – відповіла я.

– Бу-бу-бу, які ми злі.

– Та годі вам не зліться вона ж так жартує, – сказала всміхаючись Єва – ви що її не знаєте.

– Ахахахахахаха!!! – на весь автобус сміялися ми.

Майже всю дорогу до школи ми обговорювали концерт навіть забувши що сьогодні контрольна з біології. Я була на сьомому небі від щастя розуміючи що моя мрія от-от здійсниться. І була дуже вдячна Алексові за те що він зробив для нас, я готова була його розцілувати коли зустріну. І ось ми доїхали до школи, автобус зупинився і учні повільно почали виходити.

– Гаразд чуваки зустрінемося на перерві в кампусі на нашому місці, – сказав нам Джек.

– Окей! – відповіла Анна.

– Ух! народ не забувайте що сьогодні контрольна з біології – нагадала нам Єва.

– Ех точно. А день так добре починався.

– Ага, точно – відповіла Єва.

– Гаразд, удачі вам, – ми з Анною пішли на хімію, а Єва з Джеком на історію.

Урок був нудний, я майже його не слухала я поринула в мрії. Green Day я нарешті побачу їх цих дивовижних людей. Ох як я чекаю того дня щоб зустріти їх, може перепаде така нагода і я їх зустріну на вулиці десь перед концертом поспілкуюся, попрошу автографи і сфоткаюся, ех мрії. Урок пройшов швидко я навіть не помітила як, і це було дивно зазвичай урок хімії проходить дуже повільно і нудно але не цього разу.

– Нудний урок був правда, – звернулася я до Анни яка теж десь блукала у своїх думках.

– Так, але якось швидко проминув.

– Ага.

– Давай швидше, бо місіс Арнуа не любить коли на її урок запізнюються.

І ось вже лунає дзвінок на другий урок. Урок математики, ненавиджу математику. Поспішивши на урок я ненароком штовхнула Беллу.О ні тільки не це. Ну чому саме я.

– Дивись куди преш Кольт, ти що сліпа чи що!

– Ой вибач Белло я ненароком…і я не сліпа бачиш я в окулярах!

– Ти ще смієш відкривати рот до мене ах ти ж….

Решта слів я вже не чула, бо зайшла до класу. Ненавиджу Беллу вона вважає себе богом, ну звісно ж - вона еліта а я проста смертна. В нас у школі ще є таких людей це компанія еліти до неї входять Белла, Тайра, Саймон, Лора, Джош і Марк, в кожній школі є такі люди які вважають що вони кращі за інших і ображають слабших за них учнів які не можуть відповісти їм тому що бояться їх і щоб не розпочати скандал просто швидко ідуть геть.

– Так, клас, замовкли і сіли, записуємо нову тему – голосно промовила місіс Арнуа.

Місіс Арнуа щось наполегливо пояснювала, але майже ніхто не слухав її. Цей урок проходив повільно я думала, як я маю написати контрольну і як написали контрольну Джек з Євою. Чи складна вона чи ні. Нарешті продзвенів довгоочікуваний дзвінок. Велика перерва всі йдуть обідати, але я вирішила не йти краще повчу біологію. Анна теж залишилася зі мною.

– Ти що не йдеш обідати? – запитала я.

– Ні, я краще трішки біологію повчу, я дома майже не готувалася.

– Я теж не йду.

– Що теж не готувалася?

– Та ні, якраз навпаки.

– То чому хвилюєшся.

– Незнаю просто в мене завжди якась тривога на душі перед важливим тестом.

В коредорі ми побачили як до нас наближаються два силуети, це були Джек і Єва.

– Привіт народ, – першим привітався Джек –ми написали контрольну.

– Привіт, ну як завдання складні? – запитала його Анна.

Назад 1 2 3 4 5 ... 23 Вперед
Перейти на страницу:

Гаврилюк Мар'яна читать все книги автора по порядку

Гаврилюк Мар'яна - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Важко бути іншим або історія мого життя (СИ) отзывы

Отзывы читателей о книге Важко бути іншим або історія мого життя (СИ), автор: Гаврилюк Мар'яна. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*