Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Фантастика и фэнтези » Боевая фантастика » Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗

Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗

Тут можно читать бесплатно Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗. Жанр: Боевая фантастика / Героическая фантастика / Ироническая фантастика / Фантастика: прочее / Эпическая фантастика / Юмористическая фантастика. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Читать онлайн
Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗 краткое содержание

Putinas Eina Į HitlerĮ - Рыбаченко Олег Павлович (читать книги регистрация txt, fb2) 📗 - описание и краткое содержание, автор Рыбаченко Олег Павлович, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Taip atsitiko, kad po jo mirties 2023 metų rugpjūtį į Hitlerio kūną atsikraustė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Be to, taip šaunu, kad 1941 m. lapkričio 1 d. kalendoriuje įsibėgėjo Didysis Tėvynės karas. Ir tu negali to ištaisyti. Ką daryti, jei ir Stalinas, ir Čerčilis nenori girdėti apie taiką? Tada Vladimiras Putinas nusprendžia juos visus gerai nubausti!

Putinas Eina Į HitlerĮ читать онлайн бесплатно

Putinas Eina Į HitlerĮ - читать книгу онлайн бесплатно, автор Рыбаченко Олег Павлович
Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

  PUTINAS EINA Į HITLERĮ

  ANOTACIJA

  Taip atsitiko, kad po jo mirties 2023 metų rugpjūtį į Hitlerio kūną atsikraustė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Be to, taip šaunu, kad 1941 m. lapkričio 1 d. kalendoriuje įsibėgėjo Didysis Tėvynės karas. Ir tu negali to ištaisyti. Ką daryti, jei ir Stalinas, ir Čerčilis nenori girdėti apie taiką? Tada Vladimiras Putinas nusprendžia juos visus gerai nubausti!

  . PROLOGAS.

  Užsitęsęs karas su Ukraina Rusijos prezidentui nebuvo labai įdomus. Na, o kas Rusijai yra Ukraina? Buvo manoma, kad jie apipildys ją skrybėlėmis ir trims dienoms paims Kijevą. Bet tai nepasiteisino. Tai antrieji karo metai. O prezidento rinkimai Rusijoje tiesiogine prasme ant nosies. O Vladimiras Putinas turėjo problemų su sveikata. Galima pamatyti milijonų žmonių prakeiksmus, paveiktus beveik visame pasaulyje. Žmogaus kraujas nėra vanduo. O kiek kraujo jau praliejo Vladimiras Putinas? Gal tik Stalinas buvo kruvinesnis Rusijos istorijoje. Ukrainiečiai vykdo sėkmingą puolimą ir iš Rusijos kariuomenės bei įvairių privačių junginių atkovojo daugumą aneksuotų teritorijų. Be to, Talibanas 2023 metų gegužę užpuolė Tadžikistaną ir ten esančią Rusijos bazę. Ir jie atidarė antrąjį frontą, padidindami galvos skausmą Rusijos prezidentui. Kaip paaiškėjo, tadžikai demonstravo žemą moralę, jų kariuomenė iš dalies pabėgo, o iš dalies buvo paimta į nelaisvę. Ir Rusija turėjo su jais kovoti. Taigi Rusijos karinė bazė buvo apsupta Talibano, žuvo daug kareivių, dalis buvo paimta į nelaisvę.

  Ir jie turėjo atsakyti. Ir vėl skelbti mobilizaciją, kad užkamšytų spragas jau pietuose.

  Ir tuo metu, kai 2023 metų rugpjūčio 5 dieną mirė Vladimiras Putinas, daugelis rusų jo jau nekentė, jau nekalbant apie Vakarų šalis. O Rusijos prezidentas mirė agonijoje ir be garbės. Jo aplinka net nepasidarė itin liūdna. Bet vis tiek jie nusprendė palaidoti nuostabiai. Ir suteik garbės.

  Nors, žinoma, daugelis sakė, kad jei Putinas būtų žuvęs prieš Ukrainos puolimą, jis būtų įėjęs į istoriją kaip vienas geriausių Rusijos valdovų.

  Ir todėl galbūt tai yra tik atvejis, kai žmogus gailisi, kad Dievas neatsiuntė jo mirties anksčiau.

  Bet kuriuo atveju 2023 metų rugpjūtį Vladimiras Putinas mirė, o jo likimą turėjo spręsti teismas.

  Ir dangiškasis teismas! Tačiau kaprizingoji deivė-demiurgas Emmanuelis paėmė ir pavogė iš pragaro Vladimiro Putino sielą ir nunešė į savo visatą.

  Ten ji paėmė ir įskiepijo Rusijos diktatorių į Adolfo Hitlerio kūną. Didžiausias visų laikų ir tautų nusikaltėlis.

  Ir tuo metu, kai vokiečių kariuomenė yra prie Maskvos. Taip, ji sugalvojo tokią bausmę prezidentui Kainui. O gal net atlygį, nes judate nuo tuo metu beveik dvidešimt metų už jus jaunesnio kūno ir ant pačios sėkmės ir šlovės viršūnės.

  O dabar Vladimiras Putinas gavo naują kūną, naujas galimybes pasaulyje, kaip du vandens lašai, primenančiame dvidešimtojo amžiaus Žemę. O įdomiausia, kas bus. Smogiko-prezidento galia pasaulyje ar gėdinga savižudybė? O gal abu, ar kažkas tarp jų!?

  . 1 SKYRIUS

  Vladimiras Putinas miglotai prisiminė savo trumpą viešnagę pragare. Jis dar neteistas. Siela buvo kažkokiame labai dideliame, šviesiame kambaryje. Ir tu esi visiškai nesvarus, ir tu pakibi ore, kaip dažnai būna sapne, ypač vaikystėje.

  Jokių kankinimų, jokio pragaro ugnies. Bet tai buvo labai trumpas grynos dvasios, be kūno, egzistavimo laikotarpis. Ir tu tik plazdi kaip sapne, ir jautiesi gerai ir lengvai, ir nelabai prisimeni, kas aplinkui.

  Ir tada po teismo daugumai žmonių būsite priskirti arba į rojų, arba į pragarą, arba į Skaistyklą.

  Tačiau dabar Vladimiras Putinas pasijuto naujame kūne. Ne jaunas kūnas, bet ir ne senas.

  O buvęs Rusijos prezidentas jau žino, kad dabar jis yra Hitleris kūnu.

  Dėl vegetariškos mitybos ir žalingų įpročių nebuvimo penkiasdešimties metų fiureris yra gana geros formos. Jo psichika dar nėra perkrauta daugybės gėdingų pralaimėjimų. Taigi jautiesi gana pakenčiamai geriau nei Rusijos prezidento vietoje. Kuris negyveno pakankamai ilgai, kad būtų septyniasdešimt vienerių metų.

  Tačiau iki tokio laiko gyvenusius Rusijos valdovus galima suskaičiuoti ant pirštų.

  Bet kokiu atveju, atrodo, kad Hitleris yra kūno ir sveikesnis, ir energingesnis, ir jaunesnis, todėl likimu skųstis nėra ko.

  Viskas būtų nieko, bet kalendoriuje 1941 m. lapkričio 1 d. Tai reiškia, kad nebebus įmanoma sustabdyti fiurerio prie lemtingos linijos ir neužpulti SSRS. Ir, matyt, reikia veikti, bet kaip...

  Palyda ir generolai, žinoma, norėjo, kad pokylis tęstųsi ir kad fiureris duotų jiems išmintingus nurodymus.

  Vis dėlto, ką daryti, kai jau iki ausų supykęs. Ir praeitame gyvenime, ir šiame.

  Vladimiras-Adolfas paskelbė, kad turėtų būti vienas, šiek tiek pagalvoti ir pailsėti. Tuo pačiu jis paprašė kavos su apelsinų kava ir operatyvinio žemėlapio, taip pat europinės SSRS dalies ir Afrikos.

  Vokiečių reikalai apskritai klostėsi gana gerai. Pavyko, nors spalio mėn. puolimas visiškai sunaikino šešias sovietų armijas, o kelias - iš dalies. Daugiau nei šeši šimtai trisdešimt tūkstančių priešo kareivių ir karininkų buvo paimti į nelaisvę.

  O Leningrado kryptimi Vermachto kariai juda Tihvino link. O pietuose jie jau užėmė Charkovą ir dalį Donbaso. Kryme jie priartėjo prie Sevastopolio ir šturmavo Kerčę. Na, tai dar ne sėkmės viršūnė. Vokiečiai dar turi užimti Tikhviną, Kerčę, kai kuriuos Donbaso miestus ir Rostovą prie Dono iki lapkričio pabaigos. Ir tada net priartėkite prie Maskvos tiesiogine prasme iki kelių kilometrų.

  Ir tada įvyks stebuklas. Ir dar neregėtos šalnos, nuo kurių užšalo net vokiškas benzinas iš anglies, sugedo technika, o patys vokiečių kariai sušalo gyvi.

  Naujame kūne Vladimiras Putinas pradėjo jausti savyje Hitlerio atminimą. Viena vertus, tai netgi gerai. Neužklupsite keistu elgesiu ir nežinojimu. Tiesą sakant, velnias žino, kaip atrodo vokiečių generolai ir ministrai. Atrodo, kad Speeras buvo laikomas talentingiausiu iš jų.

Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

Рыбаченко Олег Павлович читать все книги автора по порядку

Рыбаченко Олег Павлович - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Putinas Eina Į HitlerĮ отзывы

Отзывы читателей о книге Putinas Eina Į HitlerĮ, автор: Рыбаченко Олег Павлович. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*