Mybrary.info
mybrary.info » Книги » Фантастика и фэнтези » Альтернативная история » Putins DienĀs Uz Hitleru - Рыбаченко Олег Павлович (книги онлайн бесплатно TXT, FB2) 📗

Putins DienĀs Uz Hitleru - Рыбаченко Олег Павлович (книги онлайн бесплатно TXT, FB2) 📗

Тут можно читать бесплатно Putins DienĀs Uz Hitleru - Рыбаченко Олег Павлович (книги онлайн бесплатно TXT, FB2) 📗. Жанр: Альтернативная история / Боевая фантастика / Героическая фантастика / Ироническая фантастика / Эпическая фантастика / Фантастика: прочее / Юмористическая фантастика. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mybrary.info (MYBRARY) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Вы автор?
Жалоба
Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.

Putins DienĀs Uz Hitleru - Рыбаченко Олег Павлович (книги онлайн бесплатно TXT, FB2) 📗 краткое содержание

Putins DienĀs Uz Hitleru - Рыбаченко Олег Павлович (книги онлайн бесплатно TXT, FB2) 📗 - описание и краткое содержание, автор Рыбаченко Олег Павлович, читайте бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки mybrary.info

Gadījās, ka pēc viņa nāves 2023. gada augustā Krievijas prezidents Vladimirs Putins ievācās Hitlera ķermenī. Turklāt ir tik forši, ka kalendārā 1941. gada 1. novembrī pilnā sparā rit Lielais Tēvijas karš. Un jūs to nevarat salabot. Ko darīt, ja gan Staļins, gan Čērčils nevēlas dzirdēt par mieru? Tad Vladimirs Putins nolemj viņus visus labi sodīt!

Putins DienĀs Uz Hitleru читать онлайн бесплатно

Putins DienĀs Uz Hitleru - читать книгу онлайн бесплатно, автор Рыбаченко Олег Павлович
Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

  PUTINS DIENĀS UZ HITLERU

  ANOTĀCIJA

  Gadījās, ka pēc viņa nāves 2023. gada augustā Krievijas prezidents Vladimirs Putins ievācās Hitlera ķermenī. Turklāt ir tik forši, ka kalendārā 1941. gada 1. novembrī pilnā sparā rit Lielais Tēvijas karš. Un jūs to nevarat salabot. Ko darīt, ja gan Staļins, gan Čērčils nevēlas dzirdēt par mieru? Tad Vladimirs Putins nolemj viņus visus labi sodīt!

  . PROLOGS.

  Ieilgušais karš ar Ukrainu Krievijas prezidentu nebija īpaši interesants. Nu, kas ir Ukraina Krievijai? Bija domāts, ka viņi viņu apbērs ar cepurēm un uz trim dienām aizvedīs Kijevu. Bet tas neizdevās. Šis ir otrais kara gads. Un prezidenta vēlēšanas Krievijā ir burtiski uz deguna. Un Vladimiram Putinam bija problēmas ar veselību. To var redzēt miljoniem cilvēku lāstus, kurus ietekmē gandrīz visā pasaulē. Cilvēka asinis nav ūdens. Un cik daudz asiņu jau ir izlējis Vladimirs Putins? Varbūt tikai Staļins bija asiņaināks Krievijas vēsturē. Ukraiņi veic sekmīgu ofensīvu, un no Krievijas armijas un dažādiem privātajiem formējumiem ir atguvuši lielāko daļu anektēto teritoriju. Turklāt talibi uzbruka Tadžikistānai un tur esošajai Krievijas bāzei 2023. gada maijā. Un viņi atvēra otro fronti, pievienojot galvassāpes Krievijas prezidentam. Kā izrādījās, tadžiki parādīja zemu morāli, un viņu armija daļēji aizbēga, bet daļēji tika sagūstīta. Un Krievijai ar viņiem bija jācīnās. Tātad Krievijas militāro bāzi ielenca talibi, un tika nogalināts liels skaits karavīru, un daži tika sagūstīti.

  Un viņiem bija jāatbild. Un atkal izsludināt mobilizāciju, lai aizbāztu robus jau dienvidos.

  Un laikā, kad Vladimirs Putins nomira 2023. gada 5. augustā, daudzi krievi jau viņu ienīda, nemaz nerunājot par Rietumvalstīm. Un Krievijas prezidents nomira agonijā un bez goda. Viņa svīta pat nekļuva īpaši bēdīga. Bet tomēr viņi nolēma lieliski apglabāt. Un dodiet pagodinājumus.

  Lai gan, protams, daudzi teica, ka, ja Putins būtu miris pirms uzbrukuma Ukrainai, viņš būtu iegājis vēsturē kā viens no labākajiem Krievijas valdniekiem.

  Un tāpēc varbūt tas ir tikai gadījums, kad cilvēks nožēlo, ka Dievs viņam nav sūtījis nāvi agrāk.

  Jebkurā gadījumā 2023. gada augustā Vladimirs Putins nomira, un viņa liktenis bija jālemj tiesai.

  Un debesu tiesa! Bet kaprīzā dieviete-demiurgs Emanuels paņēma un nozaga no elles Vladimira Putina dvēseli un aizveda viņu uz savu Visumu.

  Tur viņa paņēma un iedzina Krievijas diktatoru Ādolfa Hitlera ķermenī. Visu laiku un tautu lielākais noziedznieks.

  Un tajā brīdī, kad vācu karaspēks atrodas Maskavas tuvumā. Jā, viņa izdomāja šādu sodu prezidentam Kainam. Vai varbūt pat atlīdzība, jo jūs pārvietojaties no kāda ķermeņa, kurš tobrīd bija gandrīz divdesmit gadus jaunāks par jums, un uz veiksmes un slavas virsotnes.

  Un tagad Vladimirs Putins ir saņēmis jaunu ķermeni, jaunas iespējas pasaulē kā divas ūdens lāses, kas atgādina divdesmitā gadsimta Zemi. Un pats interesantākais ir tas, kas notiks. Slepkava-prezidenta vara pār pasauli vai apkaunojoša pašnāvība? Vai varbūt abi, vai kaut kas pa vidu!?

  . NODAĻA #1

  Vladimirs Putins neskaidri atcerējās savu īso uzturēšanos ellē. Viņš vēl nav tiesāts. Dvēsele atradās kādā ļoti lielā, gaišā istabā. Un jūs esat pilnīgi bezsvara stāvoklī, un jūs karājaties gaisā, kā tas bieži notiek sapnī, it īpaši bērnībā.

  Nekādas spīdzināšanas, nekādas elles uguns. Bet tas bija ļoti īss pastāvēšanas periods kā tīram garam, bez ķermeņa. Un jūs vienkārši plīvojat kā sapnī, jūtaties labi un viegli, un jūs ļoti labi neatceraties, kas ir apkārt.

  Un tad pēc tiesas jūs tiksiet norīkots vai nu paradīzē, vai elle, vai šķīstītavā lielākajai daļai cilvēku.

  Bet tagad Vladimirs Putins jutās jaunā ķermenī. Ne jauns ķermenis, bet arī ne vecs.

  Un bijušais Krievijas prezidents jau zina, ka tagad viņš ir Hitlers miesā.

  Pateicoties veģetāram uzturam un sliktu ieradumu trūkumam, piecdesmit gadus vecais fīrers ir diezgan pieklājīgā formā. Viņa psihi vēl nav pārslogota ar apkaunojošu sakāvju sēriju. Tātad jūs jūtaties diezgan paciešami labāk nekā Krievijas prezidenta vietā. Kurš nenodzīvoja pietiekami ilgi, lai būtu septiņdesmit vienu gadu vecs.

  Taču Krievijas valdniekus, kuri dzīvoja līdz tādam laikam, var saskaitīt uz pirkstiem.

  Katrā ziņā Hitlers, šķiet, ir miesā un veselāks un možāks un jaunāks, tāpēc par likteni nav ko sūdzēties.

  Viss būtu nekas, bet kalendārā 1941. gada 1. novembris. Tas nozīmē, ka vairs nebūs iespējams apturēt fīreru pie liktenīgās līnijas un neuzbrukt PSRS. Un acīmredzot ir jārīkojas, bet kā ...

  Svīta un ģenerāļi, protams, vēlējās, lai bankets turpinātos un lai fīrers viņiem dotu savus gudros norādījumus.

  Tomēr, ko darīt, kad jau ir līdz ausīm sūdos. Gan iepriekšējā dzīvē, gan šajā.

  Vladimirs-Ādolfs paziņoja, ka viņam vajadzētu būt vienam un nedaudz padomāt un atpūsties. Tajā pašā laikā viņš lūdza kafiju ar apelsīnu kafiju un operatīvo karti, kā arī PSRS Eiropas daļu un Āfriku.

  Vāciešu lietas kopumā gāja diezgan labi. Tas izdevās, lai gan ofensīva oktobrī pilnībā iznīcināja sešas padomju armijas un vairākas daļēji. Vairāk nekā seši simti trīsdesmit tūkstoši ienaidnieka karavīru un virsnieku tika saņemti gūstā.

  Un Ļeņingradas virzienā Vērmahta karaspēks virzās Tihvinas virzienā. Un dienvidos viņi jau ir ieņēmuši Harkovu un daļu no Donbasa. Krimā viņi tuvojās Sevastopolei un iebruka Kerčā. Nu, šī vēl nav panākumu virsotne. Vāciešiem vēl jāieņem Tihvina, Kerča, dažas pilsētas Donbasā un Rostova pie Donas, sasniedzot maksimumu līdz novembra beigām. Un tad pat pietuvojieties Maskavai burtiski līdz dažiem kilometriem.

  Un tad notiks brīnums. Un nepieredzētas salnas, no kurām sasala pat vācu benzīns no oglēm, un iekārtas sabojājās, un paši vācu karavīri sasala dzīvi.

  Jaunajā ķermenī Vladimirs Putins sāka izjust Hitlera piemiņu sevī. No vienas puses, tas ir pat labi. Ar dīvainu uzvedību un nezināšanu jūs nepieķersiet. Patiesībā velns zina, kā izskatās vācu ģenerāļi un ministri. Šķiet, ka Špērs tika uzskatīts par talantīgāko no viņiem.

Назад 1 2 3 4 5 Вперед
Перейти на страницу:

Рыбаченко Олег Павлович читать все книги автора по порядку

Рыбаченко Олег Павлович - все книги автора в одном месте читать по порядку полные версии на сайте онлайн библиотеки mybrary.info.


Putins DienĀs Uz Hitleru отзывы

Отзывы читателей о книге Putins DienĀs Uz Hitleru, автор: Рыбаченко Олег Павлович. Читайте комментарии и мнения людей о произведении.


Уважаемые читатели и просто посетители нашей библиотеки! Просим Вас придерживаться определенных правил при комментировании литературных произведений.

  • 1. Просьба отказаться от дискриминационных высказываний. Мы защищаем право наших читателей свободно выражать свою точку зрения. Вместе с тем мы не терпим агрессии. На сайте запрещено оставлять комментарий, который содержит унизительные высказывания или призывы к насилию по отношению к отдельным лицам или группам людей на основании их расы, этнического происхождения, вероисповедания, недееспособности, пола, возраста, статуса ветерана, касты или сексуальной ориентации.
  • 2. Просьба отказаться от оскорблений, угроз и запугиваний.
  • 3. Просьба отказаться от нецензурной лексики.
  • 4. Просьба вести себя максимально корректно как по отношению к авторам, так и по отношению к другим читателям и их комментариям.

Надеемся на Ваше понимание и благоразумие. С уважением, администратор mybrary.info.


Прокомментировать
Подтвердите что вы не робот:*